Een rondje golf met mr. MEXX, mijn grote inspirator


mrMexx inspires Par69
Wat een feest was het afgelopen week! We speelden 18 holes op de uitdagende en prachtige golfbaan The International voor de stichting Charlie Brave Heart, en ik zat in de flight met mijn grootste inspirator: Rattan Chadah, oftewel mister MEXX. Hij is niet alleen een gedreven ondernemer, maar ook ‘very good company' en een enorme motivator voor mij!
De flight met mijn grote inspirator

Dertig jaar geleden zat ik aan zijn bureau. Destijds handelde ik in suede en leer uit India en wilde ik graag zaken doen met deze modekoning. Maar Rattan wist als geen ander waar Abraham de mosterd haalt, aangezien India zijn geboorteland is.

In de afgelopen 30 jaar heeft hij zijn imperium uitgebreid en is hij oprichter van de hotelketen Citizen M en eigenaar van twee top golfbanen in Zuid-Frankrijk, waaronder Royal Mougins. De winkel daar was mijn eerste klant in Frankrijk. Par69 is daar zo'n groot succes gebleken dat het nu in de proshops van maar liefst 30 van de mooiste banen van Frankrijk ligt. En Rattan, die is super enthousiast. Hoe mooi is het om complimenten te krijgen van je inspirator!

@rattanchadah #theinternational #royalmougins # charlybraveheart #citizenm


Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen