Golfkleding


Kleding maakt de vrouw. Goed en comfortabel zittende kleding zorgt voor goed gevoel, dus ook betere golf prestaties.

PAR69 weet wat de modebewuste golfende vrouw nodig heeft. Luxe golfkleding! Stoffen uit Italië, waar ze weten wat fashion is. Jij voelt je met deze dames golfkleding goed en dat merk je op de green! 

Of je nu op zoek bent naar een golfshirt, een golf rokje of een golf jurk wij hebben zoveel verschillende modellen en designs voor golfkleding dames dat er altijd wel iets tussen zit wat bij je past. Zo kun jij je richten op het spel. Ontdek de volledige golfkleding dames van PAR69 voor meer designs.
Collectie voor luxe golfkleding dames

PAR69 biedt ieder jaar een nieuwe collectie voor golfkleding dames. Iedere modebewuste vrouw wil haar golfgarderobe uitbreiden en up to date houden. PAR69 heeft voor iedere vrouw passende items. Kleuren die altijd met elkaar matchen en meerdere items zorgen ervoor dat je nooit misgrijpt. Scoor luxe golfkleding dames bij PAR69 en jij scoort ook beter op de baan. Niets zo vervelend als kleding wat niet lekker zit en niet bij elkaar past.

 Par69 

Inspiratie door PAR69 voor fashionable hippe golfkleding dames

Hippe golfkleding dames, dat is wat we willen toch?! PAR69 is de trendsetter op het gebied van golfkleding voor dames. Hoe zorgen we ervoor dat jij volgens de laatste trends de golfbaan op gaat? Wij halen onze inspiratie over de hele wereld vandaan. Waar PAR69 ook is, inspiratie wordt daar op gedaan! Hoe gaat PAR69 te werk voor de nieuwe collectie?

  • PAR69 maakt foto's en schetsen van alles wat ze tegen komen. Een mooie lucht, kan al voor inspiratie zorgen, Wat te denken van die prachtige tinten! Alle foto's en schetsen worden op een 'mood-board' gezet.
  • We bepalen de juiste kleuren, designen eigen prints en bepalen welke modellen we gebruiken voor de hippe golfkleding dames.
  • ‘Ciao Italia’ waar de stoffen vandaan komen en gemaakt worden tot tastbare luxe golfkleding dames. De samples worden door ons beoordeeld en vervolgens gaan de items in productie en gaat de nieuwe collectie het land in en de grenzen over.

Par69 is van Nederlandse bodem en wordt internationaal gezien en verkocht.

PAR69 binnenkort jouw dames golfkleding 

Wij begrijpen dat jij ook in onze hippe golfkleding de green wilt betreden. Dat is mogelijk!

Kijk snel in onze lookbook op de site en maak kennis met het brede assortiment dames golfkleding. Er is vast een verkooppunt bij jou in de buurt en anders bestel je het net zo makkelijk online!