Golf Outfit van Par69


Kun jij de kledingetiquette voor golf al perfect fit toepassen of sta je nog groen ‘on the green?' Met de golf outfit dames van PAR69 ben jij op iedere golfbaan op je best, als rookie of als echte 'pro'. 
De geschiedenis van de golf outfit 

Golfen was in zijn beginjaren een pure elitesport en daarbij golden zeer strenge kledingvoorschriften voor je golf outfit. Golfen was zelfs niet voor iedereen toegankelijk en diende je eerst lid te worden van een society, alvorens 'the green’ mocht worden betreden. Gelukkig mag nu iedereen die het leuk vindt om te golfen, lid worden van een golfclub naar keuze. Veel golfclubs hebben wel een kledingetiquette voor de golf outfit vrouw. De voorschriften zijn in de loop van de tijd wel versoepeld, echter wordt het niet enorm gewaardeerd als je je niet aan de voorschriften houdt. PAR69 zorgt ervoor dat jouw golf outfit dames perfect matcht met de eitiquette die jouw golfclub voorschrijft. Onze golf outfit vrouw is netjes en comfortabel, zodat jij niet wordt belemmerd in je spel en de perfecte swing kan geven. 

Golf Outfit

Wat maakt jouw golf outfit dames dé outfit?

Hoe ga je netjes en comfortabel, maar wel volgens de kledingetiquette de baan op?

 

Golf is een sport die een bepaalde dresscode vereist. De kledingetiquette voor golf kan ingewikkeld en verwarrend zijn, vooral voor vrouwen.
Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van golfoutfits, is het type baan waarop u speelt. Sommige cursussen vereisen meer formele kleding dan andere. Als je bijvoorbeeld in een privéclub of countryclub speelt, is de dresscode meestal formeler dan wanneer je op een openbare baan of municipal course speelt.

Het tweede waar je op moet letten bij het kiezen van golfoutfits zijn de weersomstandigheden op die dag. Als het buiten koud is en regent, is het niet gepast om korte broeken te dragen. Bij deze outfit moet je een broek en laarzen dragen in plaats van een korte broek en sneakers, omdat het je tijdens koudere weersomstandigheden op de baan warmer houdt.

Gelukkig mogen we wel lekker variëren met kleur. Welke kleur past het best bij jou? De collectie voor golf outfit dames is zeer divers en wisselt per seizoen bij PAR69.

Optimale comfort met onze golf jacket

Wordt het wat frisser, dan is een jas onmisbaar.

PAR69 heeft diverse jassen om jouw golf outfit perfect te matchen. Goed zittende kleding zorgt voor betere prestaties, daarom zijn onze jassen speciaal gemaakt voor golf. Bestemd tegen regen , wind en kou. Comfortabel, vochtafdrijvend en uiteraard modieus, want daarin voel jij je prettig dat weten wij als geen ander.

golf outfit

Accessoires zijn de perfecte finishers voor jouw golf outfit

Als je golft, golf je in stijl. Met alleen een mooie polo, broek/ rok is jouw golf outfit dames nog niet volledig. Wat maakt jouw golf outfit compleet? Golfen is gezond en in de buitenlucht sporten, beter wordt het niet! In de zon kijken zal je handicap niet doen verbeteren. Een bijpassende hoed of zonneklep beschermt je tegen de zon en laat je de bal niet missen. Prachtig met een gestrikte band die je achter je hoofd strikt, fashionable en functioneel, dat moet de golf outfit dames zijn.

Maak je golf outfit compleet met de ‘Golf Glove’. Een absolute musthave voor golfers. Zorgt voor goede grip en misschien wel een ‘hole in one!’