Golf-Outfit von Par69


Kun jij de kledingetiquette voor golf al perfect fit toepassen of sta je nog groen ‘on the green?’ Met de golf outfit dames van PAR69 ben jij op iedere golfbaan op je best, als Rookie of als echter 'Pro'. De geschiedenis van de golf outfit 

Golfen war in zijn beginjaren een pure elitesport en daarbij golden zeer stronge kledingvoorschriften voor je golf outfit. Golfen was zelfs niet voor iedereen toegankelijk en diende je eerst lid te have van een society, alvorens 'the green' mocht have been betreden. Gelukkig mag nu iedereen die het leuk vindt om te golfen, lid geworden van een golfclub naar keuze. Veel Golfclubs hebben wel een kledingetiquette voor de golf outfit vrouw. De voorschriften zijn in de loop van de tijd wel versoepeld, echter wordt het niet enorm gewaardeerd als je je niet aan de voorschriften houdt. PAR69 zorgt ervoor dat jouw golf outfit dames perfect matcht met de eitiquette die jouw golfclub voorschrijft. Onze Golf Outfit vrouw ist netjes en comfortabel, zodat jij niet wordt belemmerd in je spel en de perfecte swing kan geven.

Golf Outfit

Wat maakt jouw golf outfit dames dé outfit?

Hoe ga je netjes en comfortabel, maar wel volgens de kledingetiquette de baan op?

 

Golf ist ein Sport, der einen vorgeschriebenen Dresscode hat. De kledingetiquette voor golf kan ingewikkeld en verwarrend zijn, vooral voor vrouwen.
Het eerste waar you rekening mee moet houden bij het kiezen van golfoutfits, is het type baan waarop u speelt. Sommige cursussen vereisen meer formele kleding dan andere. Als je bijvoorbeeld in een privéclub of countryclub speelt, is de dresscode meestal formeler dan wanner je op een openbare baan of Municipal Course speelt.

Het tweede waar je op moet letten bij het kiezen van Golfoutfits zijn de weersomstandigheden op die dag. Als het buiten koud is en regent, is het niet gepast om korte broeken te dragen. Bij deze Outfit moet je een broek en laarzen dragen in plaats van een korte broek en sneakers, omdat het je tijdens koudere weersomstandigheden op de baan warmer houdt.

Gelukkig mogen we wel lekker variëren met kleur. Welke kleur past het best bij jou? Die Sammlung für Golf-Outfit-Damen ist zeer Divers en wisselt per seizoen bij PAR69.

Optimaler Komfort mit Onze-Golfjacke

Wordt het wat frisser, dan is een jas onmisbaar.

PAR69 ist ein abwechslungsreiches Golf-Outfit, das perfekt zusammenpasst. Goed zittende kleding zorgt voor betere prestaties, daarom zijn onze jassen speciaal gemaakt voor golf. Bestemd tegen regen , wind en kou. Comfortabel, vochtafdrijvend en uiteraard modieus, want daarin voel jij je prettig dat weten wij als geen anders.

golf outfit

Accessoires zijn de perfecte finishers voor jouw golf outfit

Als je golft, golf je in stijl. Met alleen een mooie polo, broek/ rok is jouw golf outfit dames nog niet volldig. Was macht Ihr komplettes Golf-Outfit? Golfen is gezond en in de buitenlucht sporten, beter wordt het niet! In de zon kijken zal je handicap niet doen verbeteren. Een bijpassende hoed of zonneklep beschermt je tegen de zon en laat je de bal niet missen. Prachtig met een gestrikte band die je achter je hoofd strikt, fashion en functioneel, dat moet de golf outfit dames zijn.

Mach dein Golf-Outfit komplett mit „Golfhandschuh“. Ein absolutes Muss für Golfer. Zorgt voor goede grip en misschien wel een ‘hole in one!’