Zo gaaf…


Uitgeput waren we. Na twee dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds uitpakken (stiekem wel wat later dan de avondklok). Familie en vrienden komen dan helpen want alles moet omgepakt worden. De hele ruimte delen we op in looppaden. Alles leggen we op soort en maat met overal grote stickers en foto’s erbij. Dan gaan we in tweetallen alles per agent of winkel weer inpakken: de een noemt op en streept af, nummer twee legt alles weer in een doos. Stickers erop en dan weer weg.

Moe maar heel tevreden. Alleen de showroom moest een dagje wachten voordat die weer was ingericht.

Spannend was het met de rokjes en jurkjes. Daarbij let de pasvorm zo nauw! We hebben ze doorgepast en ze zaten perfect. Wat ook heel tof was om een doos open te maken met allemaal kleding in die ijsblauwe kleur. Die is zo krachtig maar tegelijk ook heel mooi.

Van de week hingen er al meer dan tien shops aan de lijn om te vragen waar de nieuwe collectie bleef. Fijn dat we ze nu hebben kunnen leveren. We kunnen gelukkig blijven golfen en iedereen is wel toe aan iets nieuws.

Over nieuw gesproken: we hebben nu een echte golfschoen in de collectie. Die is ontwikkeld samen met het Italiaanse golfmerk Duca del Cosma. Ik wilde een mooie, comfortabele klassieke golfschoen die goed past bij de Par69 kleding. Van de golfschoenen die je in de winkels ziet, word ik niet blij. Het lijken wel hardloopschoenen en dan ook nog in de felle kleuren. De Par69 is wit en helemaal van leer. Precies zoals een golfschoen moet zijn. En hij loopt lekker! We hebben nu alweer een nabestelling moeten doen in Italië. Geniet van het voorjaar!

 

Liefs Robine

 

Heb je ideeën of tips? Laat het me weten via Robine@par69.nl


Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen