TERUG NAAR DE KUST


Met haar blog geeft Robine regelmatig een kijkje achter de schermen van Par69. 

Ik zit met een jetlag tussen de verhuisdozen, terwijl ik boven hoor hoe timmervrouw Jacqueline de laatste kasten in elkaar schroeft. Ik probeer enige orde in mijn hersenen aan te brengen. Misschien toch eerst maar even wat frisse lucht op het strand halen. Sinds een paar weken ben ik verhuisd.  Na enkele jaren midden in de stad te hebben gewoond, merkte ik dat ik de zee miste. De lucht, de kleuren, de zilte geur…. De beslissing was snel genomen. Weg uit de drukte, die echt ook wel gezellig was, en terug naar de kust. Het is weer genieten.

De zomer was een gekkenhuis. Veel nieuwe verkooppunten in binnen- maar vooral ook buitenland. We liggen nu zelfs ook in Canada! Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland lopen geweldig net als Zuid-Europa. Terwijl ik dit typ zie ik in mijn ooghoek weer een bestelling van een Duitse shop binnenkomen.

Door de drukte had ik niet eens tijd om af en toe een blogje te schrijven. Maar ik beloof dat ik mijn leven ga beteren.

Nog even over de zomer. In juni hadden we eerst de einddag van onze Par69 competitie op The International en daarna reisden we met 32 vrouwen af naar Gut Lärchenhof, een Duitse topbaan vlak over de grens bij Keulen. Een van onze teamleden bood de hele trip aan. Het was geweldig; een echte Nederland-Duitsland! Het enthousiasme van de teams was zo groot. Ik ben bezig de Par69 competitie ook in andere landen op te zetten.

Ondertussen is de productie voor het komende seizoen vol van start gegaan. In maart hangt die in de winkel. Wie graag een voorproefje wil zien: we organiseren een Par69 modeshow op vrijdagmiddag 9 december tijdens de Masters Expo in de Rai. Als je via ons een kaart besteld, krijg je van ons de tweede gratis.

Oh ja, nog even over Amerika. Ik was in Texas op bezoek bij zoon Storm die daar stageloopt bij Lockheed. Dochter Lucca, waarmee ik samen alle collecties ontwerp, was ook mee. Het was één grote inspiratietrip. De kleuren daar, die stoere levensstijl, het gebruik van emblemen op kleding die iedereen op straat draagt… we hebben onze ogen uitgekeken. Op de terugweg in het vliegtuig zat Lucca alweer de eerste schetsen te maken. Allemaal voor 2024!

Nu eerst de 2023 collectie. Ik hoop je te zien op 9 december op de Masters!

 

Liefs Robine

 

Heb je ideeën of tips? Laat het me weten via Robine@par69.nl

 

 


Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen