Par 69 on tour


Met de camper, fietsen, golftassen en natuurlijk onze Par69 collectie zijn we op tour langs de 12 mooiste banen in Schotland en Ierland. We hebben in totaal 2500 km afgelegd door de heilige graal van golf. (read English translation)

par69 on tour in Scotland and Ireland

 

Onze eerste afspraak was in de winkel van de Old Course in St. Andrews, een prachtige plek om te beginnen. Van daaruit hebben we de banen bezocht in Lahinch, Tralee, Adare, Old Head Druids Glenn, Powerscourt, Mount Juliet, Island Golf Carton House en Portmanoock.

Deze banen zijn zeer exclusief en onze aankomst met de camper heeft wel wat wenkbrauwen doen fronsen, maar onze collectie opende alle deuren. Een leuke anekdote van ons bezoek aan het beroemde Old Head in het zuidelijke puntje van Ierland: ik had daar een afspraak met de eigenaar, die Par69 goed kende vanwege onze prominente plek in de ProShop van de Royal Mourgins. Het was natuurlijk belangrijk om op tijd te komen, maar de weg was afgesloten en het regende cats and dogs zoals de Engelsen zeggen. Ondanks weer en wind heb ik met de mountainbike de weg getrotseerd en stond ik druipnat in mijn Par69 outfit in het clubhuis naast een Amerikaanse gast die zojuist met zijn privévliegtuig was aangekomen. Een groter contrast is nauwelijks denkbaar, maar mijn entree heeft een onvergetelijke indruk gemaakt en heeft geleid tot een prachtige order.

par 69 ladies

Kortom, we hebben geen tijd gehad om te spelen, maar wel om goede zaken te doen. Onze luxe Par69 golfcollectie zal op de mooiste banen in Ierland te vinden zijn.

photo:
par 69 ladies room

Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen