Nu al druk bezig met de collectie 2022


Deze weken komen de eerste samples binnen voor de collectie 2022. Daar kan ik me zo op verheugen! Soms kijken mensen wel eens raar als ik vertel dat ik nu al vol bezig ben met volgend jaar.

Inspiratie op doen gaat het hele jaar, elke dag door. Of ik nu op straat loop, met mijn dochter Lucca ga winkelen in Parijs, beurzen bezoek of gewoon boodschappen doe, ik let altijd op, zie kleuren of bijzondere prints.... Vorige week nog liep er een vrouw langs mij heen met een heel gave tas. Toen heb ik even gevraagd of ik die mocht fotograferen. Vond ze heel grappig. Ook interieur, mooi behang of meubelstof kan mij inspireren.

Niet zo lang geleden was ik op het eiland Mykonos. Die kleuren daar zijn zo gaaf. De zee, dat Griekse blauw en het mooie rood... het was prachtig. Ze hebben daar heel mooie winkels, dus dat werd veel winkelen en rondneuzen.

Alle foto’s van kleuren en prints zet ik op mijn computer in een mood-map. Vlak voor de zomer begin ik met schetsen, die werkt Lucca uit op de computer. We bepalen de juiste kleuren, maken prints en kiezen wat voor modellen we gaan maken.
Dan gaan de ontwerpen naar de fabriek en een tijdje later worden de samples hier op kantoor uitgepakt. En dan gaan we het land in en zetten we onze agenten in het buitenland aan het werk om de nieuwe collectie te verkopen.

Zal ik vast een tipje van de sluiter oplichten? Volgend jaar veel camel met wit en Italiaans blauw. Verder verklap ik niets, dat zie je tegen die tijd!

O ja, ik was drie weken geleden nog bij de fabriek om extra te bestellen omdat de verkoop zo goed was gegaan. Ik heb een soort tussencollectie gemaakt. Een paar nieuwe modellen, en stof die ik bij de vorige collectie niet had gebruikt. Het is superleuk geworden. Lucca heeft ook mee-ontworpen want het is voor een jonge doelgroep die er bijvoorbeeld ook in kan padellen. Binnenkort staat die op de website.

Geniet van het mooie weer en blijf lekker golfen!
Liefs Robine
Heb je ideeën of tips? Laat het me weten via Robine@par69.nl


Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen