HEEL IRRITANT...


Een van de dingen waar ik me in het voorjaar altijd het meest op verheug, is de Par69 golfcompetitie. Met vrouwen -(uiteraard!) teams van vier topbanen in Nederland spelen we vier keer tegen elkaar. Met mijn eigen team van The International, teams van the Dutch, the Duke en Bernardus beginnen we het seizoen met een kick-off, daarna vier wedstrijden in de competitie en we eindigen met een reünie.

Dit jaar is het de derde keer dat ik de competitie organiseer. Nou ja, eerlijk is eerlijk de captains van alle teams helpen heel erg mee.  Het is een superleuk gezelschap: vrouwen die keihard werken, die genieten van het leven, er goed uitwillen zien (uiteraard!) en geweldige verhalen hebben.

We moeten nog wel even zien hoe we de competitie kunnen regelen. Of we met elkaar op afstand kunnen eten (buiten?) of alleen een borrel. Misschien een lunchpakket? Maar dan wel met superlekkere hapjes en natuurlijk een verse cappuccino in de baan. Want eerlijk is eerlijk, het is wel een beetje decadent soms. We werken hard, net als onze mannen, maar we willen ook van de goede dingen van het leven genieten. Dus als, zoals vorig jaar, iemand oppert om een trainingskampje in haar tweede huis in Zuid-Spanje te regelen, is dat geen probleem, zolang er maar wifi en een golfbaan is.

Er is wel een heel irritant dingetje: mijn team heeft nog nooit gewonnen. Natuurlijk geeft het mij een kick om de teams te zien, allemaal in voor mij heel bekende kleding. En natuurlijk is het geweldig om zo’n gezellige dag met elkaar te hebben, maar het is wel behoorlijk irritant om nog nooit gewonnen te hebben. Dus heb ik een strak trainingsregime opgetuigd. En nu maar hopen dat het zijn vruchten afwerpt. 

 

Liefs Robine

 

O ja, even opscheppen: de 2021 collectie vloog de winkels uit! We zijn fikse aantallen aan het nabestellen.

 

Heb je ideeën of tips? Laat het me weten via Robine@par69.nl


Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen