FOTOSHOOT 2022


Pas eind augustus weet ik welke items we echt in productie nemen. Er vallen er altijd een paar af. Ontwerpen die op de tekentafel nog heel gaaf lijken, blijken soms in het echt toch minder goed uit te komen. Zo had ik voor de nieuwe collectie een legging in drie kleuren ontworpen, maar die bleek een beetje heftig voor de golfbaan. Dus die heeft het niet gehaald. Wel in het marineblauw trouwens.

Maar zo gauw de collectie definitief is en de fabriek aan de slag is, gaan we fotograferen: voor de website, voor alle onze socials en tal van andere uitings.

Als eerste kiezen we de locatie: op de golfbaan? Natuurlijk, maar niet alle foto’s dat wordt een beetje saai. Het is tijd voor verandering. Gelukkig kende collega Marie-Louise iemand met een waanzinnig beach house. Was nog wel in aanbouw, dus we moesten om de elektriciens en leidingen heen fotograferen.

Zo’n dag is heel leuk maar ook behoorlijk intensief. Onze modellen verkleden zich wel vijftien keer. De setjes moeten natuurlijk wel kloppen. Alles moet goed zitten, geen plooien en ook de accessoires moeten bij de kleding passen. Eindelijk staat alles en is iedereen klaar en dan… verdwijnt de zon achter een wolk, wandelt de hond rustig door het beeld of ‘beng!’ valt een lamp voorover. OK, hond in de slaapkamer, lamp weer rechtgezet en turen naar de lucht. Nieuwe poging. Bij de volgende combinatie hebben we een Marilyn Monroe momentje. Als de fotograaf wil afdrukken komt er toch een windvlaag langs! Staat Wendy opeens in een broekje in plaats van in een rokje. We lachen wat af maar moeten ook geconcentreerd blijven.

Voor de verkoop waren Marie Louise en ik deze zomer in België en in Marbella. In de Benelux verkopen we zelf, we reizen shops af, natuurlijk in vol Par69-ornaat, met de nieuwe collectie op de achterbank. In Zuid-Spanje gingen we samen met Rui, onze agent op stap. Met tassen vol lopen we naar binnen op de meest prachtige clubs. Bij sommige shops vroegen ze ons zelf de kleding te showen. De enthousiaste reactie gaven ons zoveel energie. Zeven nieuwe verkooppunten rond Marbella leverde onze reis op. Waanzinnig. Als een kleine beloning, trakteerden we ons zelf op achttien holes. Even relaxen. Hoewel… soms lijkt golfen net werken… En dan landde er ook nog een helikopter op de hole naast ons!

                                                                                                    

Geniet van het mooie nazomer-weer en blijf lekker golfen!

 

Liefs Robine

 

Heb je ideeën of tips? Laat het me weten via Robine@par69.nl


Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen