U.S.A. HERE WE COME!


Schreef ik in mijn vorige blog nog ‘Africa, here we come’, nu doe ik hetzelfde over Amerika. Waarom? Omdat ik eind januari in Orlando was voor de PGA Show. Dat is de allergrootste golfbeurs ter wereld die jaarlijks plaatsvindt in Florida. Het is een tradeshow, dus niet voor het gewone publiek. Iedereen die zakelijk iets met golf te maken heeft, laat zich daar zien. Dus wij ook met Par69!

Op maandag met Marie-Louise in het vliegtuig gestapt met een grote koffer vol kleding en op vrijdag weer terug. Behoorlijk afgepeigerd, maar wat was het top!

Omdat het zo’n beroemde beurs is, hij werd al voor de 69 ste keer georganiseerd, zijn de kosten voor een stand ook niet misselijk. Die gingen ons budget te boven. Maar we bedachten een list. We hadden kamers geboekt in het Hyatt hotel, naast het beursgebouw. Daar logeerden alle standhouders en agenten. Een van onze kamers toverden we om tot showroom waar iedereen in en uitliep. Een groep inkopers kwam langs en uit de bar visten we een dame die eigenaar was van verschillende shops op top golfbanen. Zij was zo ontzettend enthousiast. Haar eerste bestelling, nog van de vorige collectie, hebben we net verscheept! Wat een kick om te weten dat je over een of twee weken op een van de mooiste golfclubs in Washington ligt met je eigen merk.

Wat zeker ook hielp was de hulp van de mensen van Duca del Cosma waarmee de Par69 golfschoenen op de markt brengt. Hun stand hadden ze ingericht met metershoge banners met onze kleding erop. Dat was echt tof.

We hebben elke minuut in Orlando gebruikt. In onze eigen kleding met heel groot ons logo erop liepen we rond en deelden we folders uit. De beurs heeft een oppervlakte van twee bij twee kilometer, dus dat waren dagelijks heel wat kilometers. We hebben ook nog een bezoek gebracht aan een driving range van Top Golf en aan een golfclub in de buurt.

De reacties waren geweldig. Men noemde ons de Gucci van de golf. Nu weet ik wel dat Amerikanen altijd enthousiast zijn, maar dit vond ik echt een mooi compliment.

De eerste orders voor de nieuwe collectie zijn al binnen. Dus ja, ik vind de kop boven deze blog niet overdreven. Het begin is er. Er moet nog veel gebeuren voordat Par69 een bekend golfkledingmerk in de VS is, maar de eerste stap is gezet.

Je moet groot dromen niet waar? Anders kom je nergens.

De zon gaat weer schijnen, de stokken kunnen uit het vet. Veel plezier op de golf.

Liefs Robine

Heb je ideeën of tips? Laat het me weten via Robine@par69.nl

Hinterlassen Sie einen Kommentar


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen