WIN DEZE ELEGANTE SPORTJURK VAN PAR69 T.W.V. € 209,99 EN GA IN STIJL DE GOLFBAAN OP


LINDA.NL |

Nu de zon terug is en we steeds vaker tropische temperaturen aantikken, kunnen we de tennis- en golfbanen weer onveilig maken. En dat doen we graag in stijl, natuurlijk.

En stijlvol is-ie zeker, deze sportoutfit van PAR69 waar jij binnenkort misschien een balletje in slaat.

SPORTJURK VAN PAR69

Deze classy jurk van PAR69 t.w.v. € 209,99 is perfect voor een warme dag op de golfbaan. Maar ook met een tennisracket en een paar tennisballen misstaat dit jurkje niet. De stof is zeer elastisch en sluit mooi aan op het lichaam. Extra fijn aan zo’n jurkje: je hoeft niet na te denken over combi’s. Gewoon aantrekken en klaar.

 

PAR 69 jurk

PAR69: VOOR EN DOOR VROUWEN

Fashion en golf. Dat zijn de kernwaarden van PAR69, dat wordt ontworpen voor en door vrouwen. Met mooie materialen creëren ze een goede pasvorm en hoogwaardige eindproducten. De items worden ontworpen in Amsterdam en eerlijk geproduceerd in Italië. Dat levert prachtige collecties op die je wíl hebben.

WINNEN?

*Wil jij deze jurk winnen? Dat kan. Laat hieronder in een reactie weten waarom jíj moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

Zie je hieronder geen reageerveld? Klik dan hier.

 

 
*deze campagne is niet langer beschikbaar.                                
NL