PAR 69 toont modecollectie 2022 exclusief op MASTERS EXPO


In de inspirerende omgeving van MASTERS EXPO, ook wel de Capital of Great Business, tref je Masters van elk vakgebied. Daarbij mag fashion dus absoluut niet ontbreken. High-end golfmodemerk PAR 69 toont op MASTERS EXPO op vrijdag 19 november 2021 om 17.00 uur  haar collectie ’22 in het spraakmakende Club M…

Tekst: Mical Joseph
Beeld: PAR 69

Een balletje opgooien

PAR69 is ontstaan in 2016 ​​uit een zoektocht naar mode binnen de golfwereld. Founder Robine Lempers voelde door haar achtergrond in de mode de wens om modieus op de golfbaan te verschijnen. Echter, was het toentertijd onmogelijk om het soort kleding te vinden waarnaar Robine op zoek was in het aanbod van golfmerken. De founder ging op zoek naar andere plaatsen, zoals in modewinkels. De materialen van de daar aangeboden kleding waren niet van de juiste kwaliteit en pasten eigenlijk ook niet helemaal op een golfbaan. In 2018 verscheen de kleding in enkele van de meest modieuze winkels, evenals bij prestigieuze golfclubs in Europa.

Embracing women

Lempers ervaring als sportkledingontwerper en geschiedenis in de modewereld worden gecombineerd met een duidelijk omschreven persoonlijke stijl en oog voor schoonheid. Naast deze combinatie is er ook een flink gebrek aan de juiste pasvorm; een die het vrouwelijk lichaam omarmt. Met behulp van unieke pasvormen probeert Robine de golfsport te doordrenken met sexappeal. De rijke Italiaanse stof draagt ​​hier zeker aan bij, vanwege de topkwaliteit. Een leuk extraatje aan de collectie is dat deze geschikt is om de hele dag door gedragen te worden.

MASTERS EXPO – The Forward Edition

MASTERS EXPO vindt dit jaar van 18 t/m 22 november plaats: Europa’s enige exclusieve zakenbeurs. Een grootse sociale happening met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid en met een diepe focus op ondernemerschap en verbinding. Het zijn de Masters die het prestigieuze Hollandcomplex in RAI Amsterdam omtoveren tot een arena waar zakendoen een feest is. Koop nu je tickets hier voor MASTERS EXPO.

https://mastersexpo.com/par-69-toont-modecollectie-2022-exclusief-op-masters-expo/