Par69 competitie: Fun Fashion, Fast Play...


link to the English version

par69competition at BernardusGolf

De Par69 competitie is weer in volle gang. Vier jaar geleden hebben wij die geïnitieerd. De vier meest exclusieve banen voeren een onderlinge strijd voor de Par69 Bokaal. De organisatie is in handen van Barbara Peek
Deze week was het ontvangst bij Bernardus in Cromvoirt. Geweldig natuurlijk, de prachtige omgeving als decor voor 32 ladies in par69 outfit van de nieuwste collectie. De Duke speelt in het rode thema, de Dutch in zwart-wit, de International geheel in creme en Bernadus in een combi van rood en zwart. De kers op de spreekwoordelijke cake was het prachtige weer.

competition in full swing

De slogan Fun Fashion, Fast Play is nog eens benadrukt in de speech. Ik kan je vertellen dat in de vijf en een half uur (fast play??) wij gerust kunnen vaststellen dat fun fashion vervangen is door fanatieke focus en spanning voor de uitslag. Het gaat natuurlijk ook wel om de grote par69 trofee nietwaar?  En ja hoor, de Duke waren weer de ‘rode duivels’. Van harte gefeliciteerd natuurlijk. Wat een feest op te terras van de Bernardus Golf met de heerlijkste wijnen en hapjes. Ik verheug mij nu al weer op de volgende ronde, op naar the Dutch op 17 mei.

 

@lapeek.sportstyle #golfcompetition #theinernational #thedukegolf #thedutchgolf #bernardusgolf


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published