KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN


2021 is het jaar dat mijn vierde collectie van Par69 uitkomt. Dat vind ik heel spannend. Maar weet je dat ik tot acht jaar geleden niets met golf had? En dat terwijl ik uit een echte golffamilie kom, mijn zusje is zelfs kampioen van Nederland geweest. Maar ik vond er niets aan. Was meer van het squashen en tennis. Golf leek me te weinig actief. Daar kwam bij dat golfers er zo weinig flatteus uitzagen. Vaak in donkere kleuren, weinig modieus…een beetje degelijk.

Wat ik wel fijn vond aan golf was dat je buiten was. Ik ben gek van mode, dat is echt mijn passie en daar heb ik ook lang in gewerkt. Dus bedacht ik ergens in 2016 om zelf modieuze golfkleding te gaan ontwerpen. Dat is par69 geworden. Ik noem het sexy-chique. Vrouwelijke kleding met een perfecte fit, two way-stretch met mooie kleuren en toffe designs. Natuurlijk van mooie Italiaanse stof.

Aan de eerste collectie heb ik anderhalf jaar gewerkt. Hoe gaaf waren al die mooie reacties toen het uiteindelijk in de winkels hing. Het was de beste aanmoediging om door te gaan. Dit voorjaar dus met de vierde collectie. Die wordt elk jaar groter: meer verschillende kleding, meer designs en dit keer ook golfkleding voor mannen. Par62 heet deze nieuwe lijn. Ik ben benieuwd hoe de reacties zijn. In mijn volgende blog vertel ik er meer over.

Liefs Robine

Heb je ideeën of tips? Laat het me weten.

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published