De collectie 2024 van schets tot sample


click for English version

We zijn net terug van onze meeting in Istanbul en zijn druk bezig met de collectie van 2024. Het is altijd weer spannend om de nieuwe lijn in het echt te zien. We zijn ontzettend enthousiast, het ziet er geweldig uit.

Onze ervaring leidt tot kwaliteit

Dankzij onze vijf jaar ervaring in productie, verloopt onze samenwerking met de fabrikanten steeds soepeler en verbetert de kwaliteit en het vakmanschap van onze producten naar een nog hoger niveau. De nieuwe materialen geven ook weer nieuwe mogelijkheden. We hebben nu ook regenkleding, windbreakers en geweldige sweaters. Ik kan niet wachten om de collectie te presenteren. We verwachten onze samples vanaf juni in huis te hebben.

Twee vliegen in één klap

Istanbul is een indrukwekkende stad, een bruisende culturele smeltkroes. De golfbanen in de omgeving zijn ook prachtig. Midden in de stad ligt de Atasehir golfclub. Daar hebben we een balletje geslagen. De Proshop daar is nu ook fan van Par69. Zo hebben wij twee vliegen in één klap geslagen.

Binnenkort plannen we een bezoek aan Antalya, Belek, waar het groeiende golftoerisme een interessante markt voor ons wordt.

Atasehir golfclub in Istanbul

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published